Halluutko nähä etusivun?
Vinkulaisen pinkkusivutPahvin omat sivut löytyyp täältäDe GaleriiYstävät, koirat ja muut pehmeätVinkun ja Pahvin ihmisetTaidetta
 
Vinku
Vinkulan päiväohjelma
Pötkönpötkön
Temput
Kuvia

[ Klikkaamalla kuvia näet ne isompina ]

Vinku ja Pahvi viettävät päivät kotona pääasiassa keskenään. Sinällään on vielä epäselvää mitä päivisin todella tapahtuu, olemme saaneet vain muutamia kuvia Vinkun ja Pahvin tekemisistä. Kun tulemme töistä/koulusta, Vinku ja Pahvi viettävät loppupäivän meidän kanssamme. He ovat myös matkustelleet jonkin verran, mm. Kuopiossa.

Nukkuvat nakit

Vinku ja Pahvi nukkuvat omalla paikallaan

Vinku ja Pahvi nukkuvat vierekkäin omalla paikallaan; vihreässä nojatuolissa. Vinkulla ja pahvilla on myös oma peitto, jota käytetään pääasiassa talvisin.

Vinkun ja Pahvin nukkumaanmenoaika on n. klo 22, mutta jos telkkarista tulee hyvää ohjelmaan, he valvovat joskus pitempäänkin. Vinkun ja Pahvin lempiohjelmia ovat kaikki luontodokumentit ja hyvät elokuvat, kuten Bambi.

Uutta! Vinkulla ja Pahvilla on nykyään aivan oma sänky (kori). Tyypit vaikuttavat varsin tyytyväisiltä...

Partsilla

Partsilla osa 2

Vinku ja Pahvi viihtyvät parvekkeella. Joskus luetaan Hesaria, toisinaan vaan hengaillaan. Talvisin vain Vinku pääsee partsille, hänellä on lämmittävä kaulaliina varusteenaan. Vinku ja Pahvi lempipaikassaan rottinkiamppelissa parvekkeella.

Vinku keittiös

Pahvi nalkuttaa

Vinku istuskelee mielellään myös keittiössä. Pahvi puhuu pitkiä puheluita, minne lie.

Tyypit ikkunalla

KroohPyyh
Vinku ja Pahvi ovat hyviä ystäviä, he istuskelevat usein vierekkäin katselemassa ikkunasta maisemia ja pihan tapahtumia. Päikkärit kuuluvat Vinkun ja Pahvin päiväohjelmaan. He nukkuvat missä milloinkin, tässä makuuhuoneessa.
 
Molemmat tykkäävät myös ratsastaa Herra Norsulla. Kuvassa Pahvi esittelee taitojaan.