Halluutko nähä etusivun?
Vinkulaisen pinkkusivutPahvin omat sivut löytyyp täältäDe GaleriiYstävät, koirat ja muut pehmeätVinkun ja Pahvin ihmisetTaidetta

[ Klikkaamalla kuvia näet ne isompina ]

Vinkulla ja Pahvilla on paljon ystäviä. Kaikki ovat erilaisia ja ystävien kanssa puuhattavat jututkin sen mukaisia. Tältä sivulta löydät kuvia heistä.

Tässä kuvassa on Kiivi. Hassu, lentokyvytön lintu Uudesta-Seelannista. Kiivin omistaa Kaisa. Toinen kuva Kiivistä. Kuva on otettu Hunkkelissa kesällä 2002. Kiivi on hyvä poustaamaan.
Nukkuvat nakit

Tämä ihastuttava otus on Nana, Marian kk mäyräkoira. Nana on erityisesti Vinkun ystävä, ovat olleet samassa näyttelyssäkin. Kuvassa aika älyttömän sympaattinen Maailman paras kaveri, joka on Markuksen mustanenäinen tyyppi.

Partsilla

Ja tämä outo kaveri on Freakstadion, ns. matkaeläin Budapestin eläintarhasta. Freakstadionin lempijutska on maata kämmenellä, jossa selkä lepää. Freakstadionin paras kaveri on Nepstadion-kilppari, matkaeläin hänkin. Ja tässä ystävänsä Nepstadion, hänkin kotoisin Budapestista. Oikein ystävällinen, tosin vähän ujo, eläin.

Vinku keittiös

Pahvi nalkuttaa

Olohuoneen lattialla käymässä Possu ja Pikatchu. Possun sain äidiltäni ollessani 6 v. ja Pikatchun Jussilta jouluna 2001. Tyypit tulee hyvin toimeen keskenään ja viettävät aikaa työhuoneen kaapin päällä. Ja tämä sinertävä henkilö on Sinisiiseli, läheinen ystävä myös Norsutyypin kanssa. Sinisiiseli on aina iloinen ja siksipä hän ilahduttaa ikkunalla.
Partsilla osa 2
Kuvassa on Norsutyyppi. Iloinen veijäri, joka yleensä majailee työhuoneen ikkunalla. Kuvassa possut Veli Viulu ja Veli Huilu, jotka Norsutyypin tapaan löytyvät työhuoneesta. Veli Pontevaa ei ole löytynyt tiivistä etsinnästä huolimatta, eli jos sinulta löytyy ylimääräinen, laita postia lumikki76@sunpoint.net niin kolmikon puuttuva jäsen löytää veljiensä luo.

[ Aina on tilaa uusille ystäville. Jos tiedät jonkun, joka haluaa ystävystyä Vinkun ja Pahvin kanssa, lähetä sähköpostia: lumikki76@sunpoint.net
Voit lähettää myös kuvia uusista ystävistä, päivitän niitä tänne.]