" ...entäs onko mitään laitevaatimuksia? "

Noh, tässä olisi. Ensiksikin, monitori olisi hyvä. ;) Animaatiot on tehty VGAlla, tosin Jaket toimivat luultavasti EGAlla tai ehkä CGAllakin, mutten tiedä, eikä minua edes kiinnosta, ole hiljaa. :D (Äläkä ainakaan kysy että höh, käykö SVGA-näyttö sitten ollenkaan!?!)

Muistivaatimukset ovat ykösen ja kakosen kanssa joko 580k conventionaalimuistia tai about 600k EMS-muistia, mutta kolmonen jo vaatii normaalitilassa about megan EMS-muistia. 286-tilassa (lue Jakekolmosen ohje) senkin saa tosin rullaamaan 580 kilotavulla.

Jos sinulla ei ole hajuakaan siitä että mika fukki on konventionaalimuisti tai EMS niin pidä vaan sormet ristissä ja toivo parasta... ;) Voi pojat, oli se säätämistä.

Mikäli muistia on vähemmän kuin laki sallii, kyllä ne silti toimivat eli ne pääsee läpikin, mutta saatat hyvinkin missata monia monia (tai ainakin joitain) animaatioita. Jos muistia on ihan pateettisen vähän (jotain 100k), peli saattaa jopa lopettaa toimimasta kokonaan, mutta jos sulla on NIIN vähän muistia vapaana, niin kysynpä vaan mihin ihmeeseen olet saanut niin paljon tuhlattua...

Ja totta se on, kaikki Jaket toimivat jopa niillä myyttisillä 286-koneillakin, mutta menevät loppupäässä sellaisella masiinalla aivan pirun hitaiksi. Joten jos pelaat wanhalla kunnon kakskasikutosella niin varaa paljon pullaa ja teetä koska joidenkin animaatioiden lataaminen kestää pahimmillaan 5 minuuttia kipale. (Ihan tosi!)

Jos sinulla ei ole hajuakaan siitä että mikä fukki on 286, tempaise jostain Magnum .44 ja sillä aivoosi tuntuva kolo.

Kaiken tämän lisäksi Jake vaatii myös näppiksen. X-)

Mitä teet?

1. Marssin takaisin alkuun
2. Marssin suohon
3. Marssin Disneyn kotisivulle